.

.

46mm ND400 Optički Neutralan Gustinu ND 9-Prestani da Filter za Kameru leće

46mm ND400 Optički Neutralan Gustinu ND 9-Prestani da Filter za Kameru leće

Ocjene:

KM 39.00 -7 %
KM 42.00
Pristupačnost
Na skladištu


Predmet detalje :
Uslov :
Novi : novi, neiskorišteni, neotvoreno, neoštećen predmet u svoj prvobitni pakovanje
Potpuno : ROCOLAX
Filter Efekte : ND400
Objektiv Materijal : Germanium Optički Stakla
Prsten Materijal : Aero Magnalium
Filter Obložene : N/
Da Stane : Kameru, Kameru
Stanju : Kružne
Pakujem Listu : Optički Razredu ND400 Filter X 1
Zašto bi koristila sam Neutralan Gustinu Filter ?
Upotreba je ND filter dozvoljava fotograf da iskoristi veći imam to je u ili ispod rasturanja limit, varira zavisi od veličine senzorne srednje (film ili digitalnog) i za mnoge kamere, je između f/8 i f/11, sa manjim senzorne srednje veličine treba veći veličine otvorima, i veće moći da koristim manje otvorima.
Umjesto smanjenje imam ograničiti svjetlo, fotograf mogu dodati ND filter za ograničavanje svjetlo, i onda mogu postaviti shutter brzinom prema posebno prijedlog željeni (mrlja od vode pokreta, na primjer) i imam postavi kao trebao (mali imam za maksimalno sharpness ili velike imam za uske dubinu terena (predmet u fokusu i pozadinu van fokusa). Koristeći digitalna kamera, fotograf možeš da vidiš sliku odmah, i možeš izabrati najbolji ND filter koristiti za scenu biti zarobljena od strane prvog znajući najbolje imam koristiti za maksimalno sharpness željeni. Poklopac brzinu bi bira pronaći željeni mrlja od temu pokret. Kameru bi bilo spremno za ovo u priručniku mode, i onda ukupnog izloženost onda prilagođen tamnije prilagođavanjem ni imam ili shutter brzinu, prateći broj ljudi stane trebala da donese izloženost to što je poželio. Da neutrališe će onda biti u iznosu od prestani trebala u ND filter da koristiš za to.
Primjera ovo koristi uključuju :
Nejasna vode pokreta (npr vodopadi, rekama, okeanima).
Smanjenje dubinu terena u jako svjetlo (odnosno svjetlost).
Kada koristite da blesneš na kameru sa fokus-avion shutter izloženost vrijeme je ograničeno na maksimalnu brzinu -često 1/250th za sekundu, u najboljem - na kojoj cijeli film ili senzor je izložen svjetla na trenutak. Bez ND filter ovo može rezultirati treba da koristim f8 ili više.
Koristeći šire imam da ostaneš ispod rasturanja granica.
Smanji vidljivost pomera stvari
Dodaj pokret mrlja da subjekti
Neutralan gustinu filteri su se koristi za kontrolu izlaganje sa ogledalo-leće catadioptric optiku, od koristi tradicionalne iris dijafragmu povećava odnos centralne ometanje našao u taj sistem je dovelo do jadna predstava. Slike odvesti do ROCOLAX ND400 Filtere. Više slika sa ND Filter :

Parametri proizvoda

:
ickoy
Formi:
Rundu
:
ND400-46mm
Objektiv Materijal:
Germanium Optički Stakla
prsten materijal:
Aero Magnalium
Filter Efekti:
Neutralan Gustinu ND400
is_customized:
Yes

Slična roba